Als u een medicijn niet langer gebruikt, kunt u ervoor kiezen om het in zijn geheel uit MedApp te verwijderen. U kunt dit medicijn dan alleen terugvinden als u terug scrolt in uw schema.

Denkt u dit medicijn in de toekomst weer te gaan gebruiken? Of vindt u het fijn om een overzicht te hebben van zowel medicijnen die u nu gebruikt alsmede van de medicijnen die u in het verleden gebruikt heeft? Dan raden wij aan om het medicijn niet te verwijderen, maar stop te zetten middels het invullen van de stopdatum

Medicijn verwijderen gaat als volgt:

1. Open MedApp.
  2. Ga naar Innames, het pilletje onder in uw scherm.
  3. Druk rechtsboven in het scherm op het tabblad Medicijnen.
  4. Klik op het medicijn dat u wilt verwijderen.
  5. Druk rechtsboven in het scherm op het icoon van een prullenbak.
  6. Klik op Verwijder.
  7. Druk op het pijltje linksboven in de hoek om terug te gaan naar uw medicijnoverzicht.

U heeft het medicijn nu verwijderd. De innames uit het verleden zullen wel zichtbaar blijven in het medicijnschema.

U kunt een stopdatum als volgt toevoegen:

1. Open MedApp.
  2. Ga naar Innames, het pilletje onder in uw scherm.
  3. Druk rechtsboven in het scherm op het tabblad Medicijnen.
  4. Klik op het medicijn waar u mee stopt.
  5. Druk onder kopje 'Innames' op Periode.
  6. Scrol naar beneden en druk op Stopdatum, voer de gewenste stopdatum in en klik op Ok.
  7. Klik op Opslaan.

U heeft nu een stopdatum ingesteld voor het medicijn.