1. Open MedApp.
  2. Ga naar Innames, het pilletje onder in uw scherm.
  3. Druk rechtsboven in het scherm op het tabblad Medicijnen.
  4. Selecteer het medicijn waarvan u de dagelijkse dosis aan wilt passen.
  5. Druk onder het kopje 'Innames' op Periode. Staat dit er niet? Klik dan op Nieuwe toevoegen.
  6. Onder het kopje 'Hoeveel eenheden van dit medicijn neemt u in op welk moment?' kunt u bij het gewenste moment de dosis veranderen door op het getal te drukken. Wilt u een half of een kwart invullen? Klik dan op het getal en vul met het toetsenbord 0.5 of 0.25 in.
  7. Scrol naar beneden en klik onderaan op Opslaan.