Om een PDF te maken van de gegevens die u in MedApp heeft ingevoerd, volgt u onderstaande stappen:

1. Open MedApp.
  2. Ga naar Profiel, het poppetje in het rondje onder in uw scherm.
  3. U zit nu in het tabblad Account.
  4. Scrol naar beneden en klik onder het kopje 'Meer' op Rapportage.
  5. Druk op PDF.
  6. Klik op Toevoegen.
  7. Druk op Medicatiepaspoort en/of Innameschema. Het medicatiepaspoort is een overzicht van uw medicijnen. Het innameschema ook, maar hierbij kunt u ook zien op welke tijdstippen u de medicijnen inneemt.
  8. Kies de taal waarin u het medicatiepaspoort wilt genereren en druk op Toevoegen.
  9. Klik op Genereer onder in uw scherm.
  10. Kies het medium waar u het pdf bestand mee wilt openen of delen.