Wilt u controleren of uw medicijnwekkers aan staan? Volg dan onderstaande stappen:

1. Open MedApp.
  2. Ga naar Innames, het pilletje onder in het scherm.
  3. U zit nu in het Schema.
  4. Klik op het potlood-icoontje in het groene bolletje, rechtsonder in het scherm.
  5. Kies Schema aanpassen.
  6. Klik op een moment waarvan u wilt controleren of de wekker aan staat.
  7. Staat het schuifje achter Alarm naar rechts en is het groen? Dan staat uw alarm aan.

Wilt u de instellingen van de wekkers, zoals het geluid aanpassen, dan gaat dat als volgt:

1. Open MedApp.
  2. Ga naar Meer, de drie streepjes rechtsonder in het scherm.
  3. Druk onder het kopje 'Instellingen' op Notificatie-instellingen.
  4. Klik op Meldingsgedrag aanpassen.
  5. Pas uw instellingen aan.