We hebben het gemakkelijk gemaakt om de instellingen voor batterij-optimalisatie van uw apparaat aan te passen vanuit MedApp. In uw homescherm staat een gele waarschuwingsbalk met hierin de tekst dat uw wekkers mogelijk niet afgaan. Vouw de balk open en druk op Klik hier om de instellingen aan te passen om batterij-optimalisatie uit te schakelen en klik vervolgens op Optimalisatie uitschakelen.

Ziet u deze waarschuwing niet terug in uw homescherm? Dan kunt u de instelling ook als volgt aanpassen:

1. Open MedApp.
  2. Ga naar Meer.
  3. Klik op Notificatie-instellingen.
  4. Druk op Geavanceerde notificatie-instellingen.
  5. Klik op Batterij optimalisatie uitzetten.
  6. Druk op Ok
  7. Kies Toestaan.
  8. Klik op Gereed, rechtsboven in de hoek.