Heeft u de alarmen aan staan voor alle innamemomenten? Dit kunt u controleren door de volgende stappen te volgen:

1. Open MedApp.
  2. Ga naar Innames, het pilletje onder in uw scherm.
  3. Klik op Schema.
  4. Druk op + in het groene bolletje, rechtsonder in de hoek.
  5. Selecteer Schema aanpassen.
  6. Klik op een van de momenten, waarbij u een wekker wilt horen.
  7. Achter het kopje Alarm staat een schuifje. Zorg dat dit schuifje naar rechts staat, zodat deze groen gekleurd is.
  8. Druk rechtsboven op Gereed.
  9. Herhaal bovenstaande stappen voor elk moment waarop u een alarm wilt krijgen.