Wij raden al onze gebruikers aan om een account aan te maken. Dit heeft verschillende redenen:

1. Uw gegevens worden opgeslagen in een back-up. U heeft waarschijnlijk veel belangrijke (medische) informatie ingesteld in MedApp. Het zou zonde zijn als deze informatie verdwijnt wanneer u een nieuwe telefoon koopt of uw huidige telefoon kwijtraakt. Met een MedApp back-up kunt u uw gegevens eenvoudig terugzetten op een nieuw apparaat.
  2. U kunt herhaalverzoeken versturen naar uw apotheek. Met uw MedApp account kunt u via onze app uw medicijnen bestellen bij uw apotheek.
  3. Een MedApp account geeft u toegang tot het MedApp testprogramma. In het testprogramma kunt u de nieuwste versies van MedApp testen voordat deze worden uitgebracht. Daarnaast kunt u op het MedApp Community Forum uw ervaringen en wensen over MedApp delen met andere gebruikers.