Het aanmaken van een account om uw gegevens op te slaan en bestellingen te plaatsen, gaat als volgt:

1. Open MedApp.
  2. Ga naar Profiel, het poppetje in het rondje onder in uw scherm.
  3. U zit nu in het tabblad Account.
  4. Druk op Aanmelden.
  5. Voer uw e-mailadres in en druk op Doorgaan.
  6. U ontvangt een e-mail om uw account te activeren. Druk op de groene knop in de mail met de tekst Klik hier om uw account te activeren.
  7. MedApp gaat automatisch door naar het volgende scherm. Vul hier uw telefoonnummer in en druk op Volgende.
  8. U ontvangt een SMS met een 6-cijferige verificatiecode. Heeft u geen code ontvangen? Druk dan op Nieuwe code.
  9. Voer deze code in in MedApp.
  10. MedApp gaat automatisch door naar de volgende stap. Verzin een wachtwoord en vul deze in.
  11. Voer ter controle nogmaals uw wachtwoord in en druk op Aanmaken.

Uw MedApp account is met succes aangemaakt.