1. Open MedApp.
  2. Ga naar Innames, het pilletje onder in uw scherm.
  3. Druk op het tabblad Medicijnen, rechtsboven in het scherm.
  4. Selecteer het medicijn waarvan u de voorraad wilt instellen of wijzigen.
  5. Klik op het getal dat staat onder het kopje ‘Voorraad'. Stelt u voor de eerste keer uw voorraad in? Klik dan op het streepje -.
  6. Vul onder ’Aanpassen’ het aantal stuks in dat u nog op voorraad heeft, of tel uw nieuwe lading op bij uw huidige voorraad. Dit kan door op het getal te klikken en hier een nieuw getal in te vullen, of middels +.
  7. Door op het tabletje te klikken kunt u ook halve of kwart eenheden invoeren. Achter ‘Voorraad voor’ kunt u zien voor hoe lang u nog voldoende voorraad heeft.
  8. Klik op Gereed.