1. Open MedApp.
  2. Klik op Apotheek, het witte kruis onder in uw scherm.
  3. U zit nu in het tabblad Informatie.
  4. Stel uw apotheek in als u dit nog niet heeft gedaan. Lees hier hoe dit moet.
  5. Klik op Plaats bestelling of ga naar het tabblad Bestellingen.
  6. Klik op Nieuwe bestelling plaatsen.
  7. Vink de te bestellen medicijnen aan en voeg helemaal onder in het scherm eventuele opmerkingen toe. Sommige apotheken bieden de optie aan om een fotobestelling te versturen. Kies bij deze apotheken eerst of u een handmatige of een fotobestelling wilt plaatsen.
  8. Druk op Verder onder in het scherm.
  9. Vul uw persoonsgegevens in als deze nog niet ingevuld zijn en klik op Opslaan.
  10. Klik op Bestelling bevestigen.

iOS