Om de dag, elke 2de dag of iedere 2 dagen. Dit komt uiteindelijk allemaal op hetzelfde neer. U moet een medicijn een dag niet innemen en de volgende dag wel. Dit herhaalt zich eindeloos. Dit betekent ook dat u het medicijn de ene week op maandag, woensdag, vrijdag en zondag in moet nemen en de week daarop op dinsdag, donderdag en zaterdag.

In MedApp kunt u dit schema instellen door aan te geven dat u uw medicijnen 'Elke 2 dagen' inneemt.

Het instellen van medicijnen die u om de dag inneemt gaat als volgt:

1. Open MedApp.
  2. Ga naar Innames, het pilletje onder in uw scherm.
  3. Klik op het tabblad Medicijnen rechtsboven in het scherm.
  4. Selecteer het medicijn dat u om de dag in moet nemen. Heeft u het medicijn nog niet toegevoegd? Klik dan op het + icoontje in het groene bolletje, rechtsonder in het scherm en volg de procedure 'Hoe voeg ik een medicijn toe'? Zorg dat u in dit proces bij stap 4 : Elke 2 dagen invult.
  5. Druk onder het kopje 'Innames' op de ingestelde Periode. Staat dit er niet? Klik dan op 'Nieuwe toevoegen' en volg de procedure 'Hoe voeg ik een medicijn toe'? Zorg dat u in dit proces bij stap 4 : Elke 2 dagen invult.
  6. Vul onder het kopje 'Hoevaak neemt u dit medicijn?' Elke 2 dagen in door op het getal en het pijltje te klikken.
  7. Scrol naar beneden en klik onderaan op Opslaan.

Vanaf nu zal het medicijn om de dag in uw medicijnschema verschijnen.