In MedApp kunt u instellen dat u uw medicijnen wekelijks moet innemen door 'Elke 1 week' in te stellen en vervolgens de dagen te kiezen waarop u dit medicijn gedurende de week moet inneemt.

Dit gaat als volgt:

1. Open MedApp.
  2. Ga naar Innames, het pilletje onder in uw scherm.
  3. Klik op het tabblad Medicijnen rechtsboven in het scherm.
  4. Selecteer het medicijn dat u wekelijks in moet nemen. Heeft u het medicijn nog niet toegevoegd? Klik dan op het + icoontje in het groene bolletje, rechtsonder in het scherm en volg de procedure 'Hoe voeg ik een medicijn toe'? Zorg dat u in dit proces bij stap 4 : Elke 1 week invult en selecteer de dagen waarop u het medicijn inneemt.
  5. Druk onder het kopje 'Innames' op de ingestelde Periode. Staat dit er niet? Klik dan op 'Nieuwe toevoegen' en volg de procedure 'Hoe voeg ik een medicijn toe'? Zorg dat u in dit proces bij stap 4 : Elke 1 week invult en selecteer de dagen waarop u het medicijn inneemt.
  6. Vul onder het kopje 'Hoevaak neemt u dit medicijn?' Elke 1 week in door op het getal en het pijltje te klikken.
  7. Zorg ervoor dat de dagen waarop u het medicijn inneemt groen gekleurd zijn door op het rondje van de dag te klikken.
  8. Scrol naar beneden en klik onderaan op Opslaan.