In MedApp kunt u uw medicijnen maandelijks instellen door 'Elke 1 maand' in te stellen. Stel de startdatum in op de dag waarop u maandelijks uw medicijnen inneemt. Vervolgens kunt u aangeven of het moment per dezelfde datum elke maand terug moet komen of bijvoorbeeld elke 1ste dinsdag van de maand.

Dit gaat als volgt:

1. Open MedApp.
  2. Ga naar Innames, het pilletje onder in uw scherm.
  3. Klik op het tabblad Medicijnen rechtsboven in het scherm.
  4. Selecteer het medicijn dat u eens per maand in moet nemen. Heeft u het medicijn nog niet toegevoegd? Klik dan op het + icoontje in het groene bolletje, rechtsonder in het scherm en volg de procedure 'Hoe voeg ik een medicijn toe'? Zorg dat u in dit proces bij stap 4 : Elke 1 maand invult.
  5. Druk onder het kopje 'Innames' op de ingestelde Periode. Staat dit er niet? Klik dan op 'Nieuwe toevoegen' en volg de procedure 'Hoe voeg ik een medicijn toe'? Zorg dat u in dit proces bij stap 4 : Elke 1  maand invult.
  6. Vul onder het kopje 'Hoevaak neemt u dit medicijn?' Elke 1 maand in door op het getal en het pijltje te klikken.
  7. Stel de startdatum in op de dag waarop u maandelijks uw medicijnen inneemt. Vervolgens kunt u aangeven of het moment per dezelfde datum elke maand terug moet komen of bijvoorbeeld elke 1ste dinsdag van de maand door op Op te klikken.
  8. Scrol naar beneden en klik onderaan op Opslaan.

Vanaf nu zal het medicijn eens per maand op de ingestelde dag in uw medicijnschema verschijnen.