Staat u in het weekend wat later op dan doordeweeks? Dan begrijpen wij dat u liever niet gewekt wordt door uw MedApp alarm. Het is dan ook mogelijk om hiervoor wisselende tijden in te voeren.

Het invoeren van wisselende tijden kan door op het tijdstip van een moment te klikken.

Dit gaat als volgt:

1. Open MedApp.
  2. Ga naar Innames, het pilletje onder in uw scherm.
  3. Druk op het tabblad Medicijnen, rechtsboven in het scherm.
  4. Selecteer het medicijn waarvan u het tijdstip doordeweeks anders in wilt stellen dan in het weekend. Heeft u het medicijn nog niet toegevoegd? Klik dan op het + icoontje in het groene bolletje rechtsonder in het scherm en volg de procedure 'Hoe voeg ik een medicijn toe?' Zorg dat u bij stap 2 op het tijdstip klikt dat u voor doordeweeks en in het weekend anders in wilt stellen en klik op Wisselende tijden invoeren. U kunt nu per dag kiezen op welk tijdstip u een wekker wilt zetten voor dit medicijn.
  5. Klik onder het kopje 'Innames' op Periode.
  6. Druk onder het kopje 'Hoeveel eenheden van dit medicijn neemt u in op welk moment?' op het huidig ingestelde tijstip dat u voor het weekend anders in wilt stellen.
  7. Klik op Wisselende tijden invoeren.
  8. Pas het tijdstip achter zaterdag en zondag aan naar een geschikter tijdstip.
  9. Klik op Oke.
  10. Druk op Opslaan.
  11. Scrol helemaal naar beneden en klik nogmaals op Opslaan.
  12. Druk op Oke.