1. Open MedApp.
  2. Ga naar Innames, het pilletje onder in uw scherm.
  3. Klik op het tabblad Medicijnen rechtsboven in het scherm.
  4. Selecteer het medicijn waarvoor u de cyclus wilt instellen. Heeft u het medicijn nog niet toegevoegd? Klik dan op het + icoontje in het groene bolletje rechtsonder in het scherm en volg de procedure 'Hoe voeg ik een medicijn toe?' Keer vervolgens terug naar stap 5 van deze instructie.
  5. Klik onder het kopje 'Innames' op Periode. Staat dit er niet? Klik dan op 'Nieuwe toevoegen' en volg de procedure 'Hoe voeg ik een medicijn toe?' Keer vervolgens terug naar stap 5 van deze instructie.
  6. Onder het kopje 'Hoevaak neemt u dit medicijn' klikt u op Meer opties.
  7. Onder het kopje 'Stopweek instellen (cyclus)' drukt u op Geen.
  8. In het volgende scherm vult u in hoeveel weken u het medicijn inneemt en hoeveel weken u het medicijn niet inneemt.
  9. Klik vervolgens op Gereed.
  10. Scrol naar beneden en druk onderaan op Opslaan en vervolgens op Oke.