Het instellen van een variabele dosering per dag / moment kan op twee manieren. U kunt een vast patroon invullen dat varieert per dag, maar u kunt er ook voor kiezen om de hoeveelheid van inname pas in te voeren bij inname.

Het instellen van een variabele dosering per dag gaat als volgt:

1. Open MedApp.
  2. Ga naar Innames, het pilletje onder in uw scherm.
  3. Druk op het tabblad Medicijnen, rechtsboven in het scherm.
  4. Selecteer het medicijn dat u variabel in moet nemen. Heeft u het medicijn nog niet toegevoegd? Klik dan op het + icoontje in het groene bolletje rechtsonder in het scherm en volg de procedure 'Hoe voeg ik een medicijn toe'? Keer vervolgens terug naar stap 4 van deze instructie.
  5. Druk onder het kopje 'Innames' op de ingestelde Periode. Staat dit er niet? Klik dan op 'Nieuwe toevoegen' en volg de procedure 'Hoe voeg ik een medicijn toe'? Keer vervolgens terug naar stap 4 van deze instructie.
  6. Klik onder het kopje 'Hoevaak neemt u dit medicijn' op Meer opties.
  7. Druk onder het kopje 'Dosis' op Constant.
  8. Selecteer Variabel per dag.
  9. Scrol naar boven en klik op het moment waarop u per dag een variabele dosis in wilt voeren.
  10. Geef per dag aan hoeveel medicijnen u inneemt.
  11. Klik op Gereed.
  12. Scrol naar beneden en klik onderaan op Opslaan.
  13. Klik op Oke.