Nee, u hoeft zich niet uit te schrijven bij uw huidige apotheek. Tegenwoordig wordt uw dossier digitaal uitgewisseld en kunt u via meerdere apotheken uw medicijnen afnemen. Wanneer u gebruik gaat maken van onze herhaalservice is het uiteraard wel belangrijk dat u de herhaalservice bij uw huidige apotheek opzegt. Maar ook dan kunt u nog steeds bij uw huidige apotheek terecht, bijvoorbeeld voor incidentele medicijnen. En andersom kunt u er ook voor kiezen om bij de MedApp apotheekservice alleen incidentele medicijnen te bestellen, of onze dienstverlening eenmalig uit te proberen. Daarnaast nodigen we u van harte uit om onze gratis app te downloaden: die is beschikbaar voor iedereen!